Povarszkaja utcai ház 1

Povarszkaja utcai ház 1
A Povarszkaja utcai ház...

2013. október 24., csütörtök

Elindult a Hírlevél!

A mai napon kiküldésre került Hírlevelünk első 7 száma az alábbi felvezető és köszöntő levéllel (a továbbiakban a Hírlevél számai a blogban is hozzáférhetőek lesznek): 
Üdvözlet az olvasónak!
Önök most a moszkvai Magyar Kereskedelmi Képviselet által kiadott Hírlevél első hét számát és első – rendezvényről szóló értesítést tartalmazó – különszámát látják.

A címe: C-LAPOK – Cikkek az orosz gazdasági sajtóból. Ez egy sajtószemle, és azon vagyunk, hogy a lehető legszélesebb körben terjedjen.
A Moszkvai Kereskedelmi Képviselet – a világon az egyetlen legmagasabb szintű magyar külgazdasági külpiaci szervezetként – a magyar export fejlesztésével, a Magyarországra irányuló külföldi befektetésekkel és a Magyarországon bejegyzett vállalatok tőkekihelyezésével összefüggő állami feladatokat látja el, valamint gazdaságdiplomáciai tevékenységet végez az Oroszországi Föderációban.
Kiemelt célunk a magyar kis- és középvállalkozások külgazdasági tevékenységének támogatása, melynek keretében ezentúl hetente tájékoztatni fogjuk Önöket az aktuális orosz gazdasági hírekről, rendezvényekről, eseményekről.
Amikor egy lap elindul, a szerkesztőség – mielőtt útnak indítaná a lapot – elkészíti az első három számot, hogy meggyőződjön a tevékenység gördülékenységéről, és arról, hogy minden időben elkészül. Nos, mi duplán bebiztosítottuk magunkat – 6 számot készítettünk el (meg 1 a ráadás!)!
A közölt cikkek azonban nem avultak el, a hírek most is aktuálisak. Azon voltunk, hogy kellő egyensúlyt biztosítsunk a makrogazdasági információ, és a vállalkozók számára szükséges mindennapi gazdálkodási tudnivalók között. Reméljük, hogy Önök is így látják majd, és a keddenként kiküldött Hírlevelünk kedvező fogadtatásra talál majd.
Szívesen vesszük minden megjegyzésüket, véleményüket, igényüket akár a Kereskedelmi Képviselet alant látható e-mail címére küldött levélben, akár a Képviseletvezető személyes blogjában tett bejegyzésben: http://palasthy.blogspot.ru/.
És most: Utánam, olvasó!

a Moszkvai Kereskedelmi Képviselet minden munkatársa
nevében
Palásthy György

a Moszkvai Kereskedelmi Képviselet vezetője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése